Een content creator op je huwelijk? De nieuwste trend uit Amerika!

De nieuwste trend uit de States is om een content creator in te huren voor je huwelijk. Ja, je leest het goed. Deze creatievelingen zijn hier om jouw speciale dag vast te leggen, maar dan op een next-level manier. Wil je weten wat ze doen en waarom je er één nodig hebt? Check it out! 🚀

1. Real-time vibes

Een content creator zorgt ervoor dat je huwelijk *live* komt op social media. Ze filmen en fotograferen niet alleen, maar editen ook meteen ter plaatse. Denk aan Instagram Stories, TikToks, en zelfs Reels die je meteen kunt delen met je volgers. Jouw dag wordt *insta-famous*!

2. Behind-the-scenes magic

Naast de officiële foto's en video's die je later krijgt, legt de content creator die spontane momenten vast die anders verloren zouden gaan. Die lachende vriendin, dat gekke dansje, de *pre-wedding jitters*... alles komt op camera en wordt gedeeld in *real-time*.

3. Customized content

Van gepersonaliseerde hashtags tot unieke filters en graphics, de content creator zorgt ervoor dat alles 100% jouw stijl is. Ze creëren content die helemaal *you* is, en die perfect past bij de vibe van je huwelijk.

4. Viraal potentieel

Stel je voor: je openingsdans gaat viraal op TikTok of je unieke trouwoutfit wordt dé trend op Instagram. Met een content creator heb je niet alleen mooie herinneringen, maar ook de kans om het internet te veroveren!

5. Instant nostalgie

Geen maanden wachten op je trouwfoto's. Met een content creator krijg je meteen na de ceremonie al een voorproefje van je dag. Terwijl je nog nageniet, kun je al beginnen scrollen door al het moois dat vastgelegd is.

6. Interactieve experience

Een content creator zorgt ook voor fun voor je gasten. Denk aan mini-interviews, vragen beantwoorden voor de camera of zelfs live polls over welk liedje als volgende moet worden gedraaid. Je gasten worden betrokken bij de content, en dat maakt het des te leuker!

7. Your day, your brand

Jij en je partner zijn het merk van de dag, en de content creator weet precies hoe dat over te brengen. Van de juiste hoek tot het perfecte moment, ze weten hoe ze jouw verhaal visueel kunnen vertellen, in stijl.

Dus, als je een huwelijk plant en je wil dat het niet alleen in jullie herinneringen blijft, maar ook leeft op social media, dan is een content creator dé way to go. Laat je huwelijk stralen, zowel in het echt als online! ✨

Rebecca Pauwels

Jij bent vast en zeker op zoek naar een fotograaf met een funfactor en die heel persoonlijk werkt.
Persoonlijk - wel iedereen is anders en iedereen is uniek.
Fun - met plezier en fun sta je niet geposeerd op de foto.
Dat breng ik graag naar voor in je foto’s.

https://pauwelsrebeccafotografie.com
Previous
Previous

Zorg voor een zorgeloze trouwdag: Waarop letten bij het kiezen van leveranciers?

Next
Next

Dit zijn de meest gemaakte fouten bij het plannen van een huwelijk.